IQ-Site Webconsultants

Cursus websitebeheer

Cursus Websitebeheer

Een nieuwe website of webshop voor uw onderneming die u zelf aan kunt passen is natuurlijk geweldig, maar uw website zelf aanpassen en onderhouden is nog lang niet altijd zo eenvoudig als wordt gezegd.

Daarom geven wij Ú de mogelijkheid om bij ons een cursus Websitebeheer te volgen door een van onze medewerkers.

U wilt uiteraard het liefst zelf mooi foto's, nieuwe video's en nieuwsberichten op uw website zetten. Met ons CMS-Systeem kan dat heel gebruiksvriendelijk. Toch is het dan fijn om daar een training in te krijgen zodat alles soepel en vooral ook veilig verloopt.

 

Onze CMS-specialist Senn Friesen loodst u met gemak door alle gewenste opties waarna u eenvoudig zelf uw website kunt beheren, met uiteraard onze support, 7dagen per week via mail, Maandag-Vrijdag telefonisch of persoonlijk op afspraak.

Uw website elke dag / week / maand up-to-date zoals U dat wilt... doe het samen met ons en meldt u Nú aan voor de cursus Websitebeheer. Ook voor reeds bestaande websites.

 

CMS

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend informatie aan!

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Inhoud van de cursus

  • Algemene kennis van CMS-systemen
  • Vormgeving van inhoud
  • Vaardigheden
  • Gerichte vaardigheden
  • Structuren hanteren
  • Stappenplan
  • Uploads
  • Mail- en bezoekerssysteem

Doel van de cursus

Ons doel is om van u én uw medewerkers volwaardige webbeheerders (kennis en vaardigheden) te maken. Na de cursus ben u in staat om uw eigen site bij te houden en optimaliseren geheel op eigen houtje (Support waar nodig).

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Interesse in een van onze diensten?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Contact
Scroll Up