IQ-Site Webconsultants

Over ons

IQ-Site Webconsultants

Sinds 2005 uw full service internet specialist voor een website op maat!IQ-Site Webconsultants is een full service internet bedrijf met veel ervaring in het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van professionele en succesvolle websites. Persoonlijke aandacht, een hoog serviceniveau en het verbinden van en met ondernemers zijn nog steeds de speerpunten van de gedreven onderneming.


IQ-Site Webconsultans. Uw full service internet specialist

IQ-Site Webconsultants is opgericht in 2005 door Rob Friesen, met het idee om vooral het MKB van dienst te zijn in de regio's Venlo. Venray en Roermond.

De diensten zijn voor wat betreft aanbod in de loop der jaren sterk veranderd, maar wat wil je: "this is internet ", een enorm groeiende markt met dagelijks nieuwe ontwikkelingen. IQ-Site Webconsultants kan daar in mee en ontwikkelt zich meer en meer als een belangrijke samenwerkingspartner voor heel veel ondernemers en verenigingen van Venray via Venlo naar Roermond en daarbuiten.

Denk alleen al aan het goed gevonden worden bij Google, SEO genaamd (Search Engine Optimization). IQ-Site is intussen een volwaardig specialist op dit gebied. Lokale ondernemers maken veel gebruik van onze kennis hierover. Vergeet hierin zeker de websitebouw en verbetering niet. Vaak kan alles in 1 keer goed worden gerealiseerd tegen een zeer aantrekkelijk tarief.


"Wij staan garant voor kwaliteit en streven ernaar om onze klanten op een hoger niveau te brengen."

In 2016 is Senn Friesen, jawel...de zoon van..... toegetreden tot de onderneming. Jong en enthousiast en vol goede ideeën en designtoepassingen, neemt hij in volle vaart deel aan de ontwikkelingen van IQ Site. Met zijn kennis van cms-beheersystemen en cms- websitetoepassingen vormt hij nu al een onmisbare schakel in het geheel.
Gedurende zijn studie applicatieontwikkelaar zal die kennis alleen nog maar toenemen, dus hij zal waardevol zijn voor IQ Site en haar klanten. Vader en zoon sparren er lustig op los met als eindresultaat een mooi advies naar de betreffende klant.


IQ-Site Webconsultants , Rob en Senn Friesen, klaar voor de toekomst en zoals altijd: "ONLINE OP ONS BEST"

Interesse in een van onze diensten?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Contact
Scroll Up